9613 parties - 6509 venues

Most parties in one place.


9613 parties
6509 venues

Most parties in one place.


Freedom Fetish Buliban jártam

Barátaim unszolására elmentem hétvégén egy budai underground pince helyiségbe az első alkalommal megrendezett Freedom Fetish bulira. Már a beléptetésnél az általam extravagánsnak gondolt szettemre azt mondták, nem elég "alkalomhoz" illő. Így átvedlettem és ing nélkül, bőrkabátban, tépett fekete gatyában és bőr dorkóban kellett volna belépnem, ha engedtek volna. Szerencsére az ajtóban álló szuper szexi domina a segítségemre sietett, és véresre karmolta a mellkasom, így már az alkalomhoz kalibrált külsővel beléphettem. 
Arra számítottam, hogy néhány necc harisnyás fickónál érdekesebbet nem fogok látni, de óriásit tévedtem. Minden képzeletemet felül múlta, ami itt fogadott.
 
 
Gyönyörű 20 körüli lányok alig ruhában, bőr, latex ruhákban emberek, valakiket láncon vezetve bőr kutya cuccban.... 2 teremben lehetett táncolni, az egyikben hard techno a másikban dark/psy goa ment. Másik teremben asztalok voltak ahova leülhettek az emberek a fétisük szerint. Az egyik asztaltól például szolgát lehetett vinni az estére aki minden vágyát kielégítette az úrnőjének, egy másik asztalhoz azok a nők ülhettek akik szerették ha a lábukat kényeztetik. A buli egyik legizgibb helye mégis a felnőtt játszótér volt, ahol ketreceket és különféle kikötöző állványokat lehetett próbálgatni, és folyamatosan használatban is voltak. 
 
 
Ahogy telt az idő, egyre fogytak a ruhák az embereken, és hajnali 3-4 fele kezdett az egész party egy féktelen orgiába átmenni.
Nagyon fontos kiemelnem, hogy minden csak beleegyezéssel történhetett és a vendégek ezt maximálisan tiszteletben is tartották. Soha életemben nem jártam ennyire szabad, ennyire gátlástalan, jó hangulatú helyen (pedig a partyajanlo.hu kapcsán volt részem pár nagyon erős versenyző VIP partijában)
 
Kiknek ajánlom a Freedom Fetish bulikat? Nem mindenkinek... nagyon nem mindenkinek. Ez egy szubkultúra legmélyebb, legbensőségesebb eseménye volt, ahol turistáknak semmi keresnivalójuk. Egy ilyen buli nem  a szexről szól, inkább a vágyak szabad, hedonista kiéléséről. 
 
 

Contact us


info@partyajanlo.hu

+36 30 8354182


I acceptthe rules.