8736 parties - 6509 venues

Most parties in one place.


8736 parties
6509 venues

Most parties in one place.


KittiLeda -val beszélgettünk

TikTop fesztiválon jártunk. 2019-ben elősször rendezték meg a TikTop fesztivált a budapesti akváriumban, ahol díjazták az elmúlt év legkreatívabb és legsikeresebb TikTokos videósait. KittiLeda -val beszélgettünk.



-Hány éves vagy?
-18 éves vagyok!☺️

-Mikor kezdtél el TikTokozni?
-Pontosan Májusban volt 1 éve!

-Átlagosan mennyi idő neked elkészíteni egy-egy TikTok videót?
-Átlagosan 5 perc, mert a legtöbb videóm poénos,vagy zenés, így csak előadni kell magam? De volt már olyan, hogy komolyabban vettem és 1-2 órám elment vele,és az idegeimre ment!?

-Miben látod ennek a social médiának a legnagyobb előnyét a többi platformhoz képest?
-Ennek az alkalmazásnak, szerintem elég nagy előnye az, hogy mindenki a saját tudásának megfelelően tud kibontakozni, és megtudja mutatni hogy miben tehetséges,mihez ért, ellenben azzal a platformokkal, ahol igazából képek alapján ismernek csak. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, azzal kapcsolatban, hogy kellemesen csalódtak bennem ☺️

-Magadat mint brandet, tudatosan építetted fel? Vagy véletlen nőtte ki magát ennyire a TikTokozásod?
-Az elején egyáltalán nem volt tudatos. Unalom szőtte videók, és insta képek amikhez nem társítottam semmi jelentőséget. Majd egy idő után, ahogy kezdtem ezt élvezni és láttam mennyien szeretik, illetve láttam az instagram csapatom bővülését, már tudatosan dolgozom ezen, és úgy érzem jól csinálom.




-Mennyit érzékelsz abból, hogy TikTok által celeb lettél? Megismernek az utcán?
-Sok minden változott. Eléggé érzékelhető, igen, az utcán,boltban, tömegközlekedésen, bárhol akad olyan, aki megismer.

-Mi volt a legaranyosabb sztori amit a TikTok-os ismertséged által éltél meg?
-A legaranyosabb sztori, ami velem történt, persze a TikTok fesztivál után, egy kislány születésnapi kívánsága, ami az volt, hogy jelenjek meg a buliján☺️ Hihetetlenül jól esett, hogy Boldoggá tehettem a jelenlétemmel! De nagyon sok jó élményt ad, amikor a felnőttek, idősek jönnek oda hozzám,vagy írnak üzenetet,hogy szeretik amit csinálok,és ahogy látom a világot’

-Merre tart a TikTok? Hova / merre fog fejlődni ez a média a jövőben szerinted?
-A TikTok véleményem szerint egy teljesen jóindulatú, színvonalas alkalmazásnak indult. Ami rossz irányba viszi,a társadalom.És ezért könyvelték el rossz véleménnyel,amin szerintem lehetne változtatni, csak sokan meg sem szeretnék látni ebben a “szépséget”. Bízom benne, hogy a mostani helyzethez képest jó irányba fog fejlődni!

-Egy év múlva amikor beszélgetünk újra, mennyi feliratkozóra számítasz?
-Úgy érzem magamhoz képest óriási eredményt értem el 1 év alatt, több mint 170.000 ember követ. Van ak hullámok ezzel kapcsolatban, de csinálni szeretném, bizonyítani, hogy ez a duplája is lehet! Tudom hogy sikerülhet, ha át tudom adni ezzel az egésszel azt, amit kitaláltam. Szeretnék egy olyan közösséget kialakítani,ami nem egy szokványos influencerkedés! Tudom, hogy a munka meghozza a gyümölcsét mire beszélünk!?

Contact us


info@partyajanlo.hu

+36 30 8354182


I acceptthe rules.