9626 parties - 6509 venues

Most parties in one place.


9626 parties
6509 venues

Most parties in one place.


Téli Freedom Fetish

Január végén rendezték meg a második Freedom Fetish bulit a SuperSonic-ban. Nem volt egyszerű dolga a szervezőknek, mivel az őszi Freedom party-val szinte felülmúlhatatlanul magasra tették a mércét. Mégis sikerült überelni önmagukat és egy még profibb rendezvénnyel megajándékozniuk a vendégeket.

Sajnos mégis kisebb csalódás volt a téli Freedom, mivel bekövetkezett az, amitől tartottunk. Az őszi bulit követő hype miatt sokan fellelkesültek, akik valójában nem részei ennek a szubkultúrának és még az influenza járvány is közrejátszott abban, hogy sokan a buli előtti órákban kezdték eladni a jegyeiket, ami az idő rövidsége miatt a legtöbb esetben már nem jött össze. Emiatt sok olyan embertől vették el a részvétel lehetőségét, akik valóban szívesen eljöttek volna a két hónappal korábban már sold out partira. A buli számos résztvevőjével folytatott beszélgetés során körvonalazódott az is, hogy bizony-bizony az őszi buli utáni hype-nak köszönhetően sok "turista" jött el a januári partira – ami önmagában nem lett volna gond, hisz valahol mindenki elkezdi az ismerkedést a BDSM-el –, de sokan sajnos csak nézelődni és bulizni jöttek, míg más párok a nyilvános játék helyett elvonultak szexelni az immár hangulatosan bevilágított Secret Couples Area-ba. A szcénán kívülről érkező vendégek egyelőre az ismerkedésben is visszafogottabbak voltak, így a három lépés távolságot is érezhetően többen tartották most, mint a sokkal felszabadultabb hangulatú őszi bulin.

A következő Freedom Fetish-t április 17-én rendezik, amit a hagyományos Luxuriával közös hétvégén tartanak meg. Remélhetőleg a téli Freedom elvitte azokat a kíváncsiskodókat, akik nem is akarnak a BDSM kör tagjává válni, és az Európa szerte nagy figyelmet kiváltó dupla partis fétis hétvége a komoly rajongótáborral rendelkező nemzetközi szubkultúrából is nyilván többeket vonz majd. Bízzunk benne, hogy áprilisban megismétlődik az a varázs, ami az őszi Freedomot körül lengte.
Egy szó mint száz, még mindig jobb a Freedom Fétish mint bármi más. Ha az őszin nem lettem volna, akkor valószínűleg a télit tartanám életem bulijának.

Az őszi buli beszámolóját az alábbi linken találjátok: LINK

Találkozunk áprilisban!

Contact us


info@partyajanlo.hu

+36 30 8354182


I acceptthe rules.