6877 party - 6399 venues

Hungary's largest event promoter.
(...and many other programs... ;)


6877 party
6399 venues

Hungary's largest event promoter.
(...and many other programs... ;)Share the search result :
Élmény marad Különbözőek vagyunk. Másképp hallgatunk zenét, más és más ragad meg minket, másként éljük meg az ünnepek varázslatát is. Többek közt erről szól a kisfilmünk, amelyet sok szeretettel osztunk meg veletek. Boldog karácsonyt kívánunk a Müpából!
Müpa Kultúr Kültér 2019 2019-ben sem lenne teljes az ünnepi készülődés a Müpa Kultúr Kültér nélkül, amely idén november 30-ától vár kicsiket és nagyokat. A Müpa Sátorban ezúttal is izgalmasabbnál izgalmasabb programok követik egymást. Tartsatok velünk idén is!
A teljes program itt olvasható: https://bit.ly/2DkCfNp
...
A BFZ és a Müpa karmesterversenyének győztesei A jövő évi Beethoven-maraton zárókoncertjén a VII. szimfóniát egészen különleges felállásban hallhatja majd a közönség: a mű egy-egy tételét a BFZ és a Müpa első közös karmesterpályázatának négy amatőr győztese vezényli majd a Budapesti Fesztiválzenekar élén!
Gratulálunk a győzteseknek:
Füzi ...
Rising Stars 2019: Goldmund Vonósnégyes Goldmund Vonósnégyes
2019. november 8. 17:30
Hermann Hesse egyik regényével már megesett, hogy egy együttes a könyv címét saját neveként használta: ezt tette a hatvanas években az amerikai Steppenwolf. Most ismét egy Hesse-regényből ismert nevet látunk koncertplakáton, ám a zenei ...
Rising Stars 2019: Magnus Holmander Magnus Holmander
2019. november 8. 20:00
A klarinétot legtöbbször zenekari szólamként halljuk, pedig versenyművekben és kamarazenében olyan alkotók aknázták ki lehetőségeit, mint Mozart, Beethoven, Weber, Brahms, Debussy, Bartók és Copland. Most itt az alkalom, hogy egy fiatal klarinétfenomén estjén közelebbről ...

Több betöltése

Contact us


info@partyajanlo.hu

+36 30 8354182


I acceptthe rules.