11188 parties - 6507 venues

Most parties in one place.


11188 parties
6507 venues

Most parties in one place.


A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

Nézzük a mostani listát, ABC sorrendben. Eszerint a Telekom VOLTra érkeznek – a korábban bejelentett Tankcsapda, Halott Pénz, Majka & Curtis, Kowlasky meg a Vega, a Bagossy Brothers Company, Irie Maffia, AWS, Supernem sor mellé - a következő hazai bandák és előadók: 30Y, Andro, Anna & The Barbies, Bëlga, Bohemian Betyars, Brains, ByeAlex és a Slepp, Cloud 9+, Csaknekedkislány, Dublic, Erik Sumo Band, Esti Kornél, Fish!, Follow The Flow, Fran Palermo, Ganxsta Zolee és a Kartel, Horváth Tamás, Jumodaddy, Kiscsillag, Krúbi, Lazarvs, Lotfi Begi, Margaret Island, Paddy &The Rats, Péterfy Bori & Love Band, Punnany Massif, Ricsárdgír, Road, Szabó Balázs Bandája, Vad Fruttik valamint a Wellhello.

Az idei Telekom VOLTon természetesen helyet kapnak majd a Nagy-Szín-Pad!2020 jelöltjei valamint a DAL 2020 győztese. A Magenta Színpadon az első napon Tesco Disco fejezi be az estét, míg a fesztivált egy fergeteges Necc Party zárja majd.

Contact us


info@partyajanlo.hu

+36 30 8354182


I acceptthe rules.