8739 parties - 6509 venues

Most parties in one place.


8739 parties
6509 venues

Most parties in one place.


Exit Fesztivál új időpontban!

A 2019-es év sok szempontból a legjobb és legtökéletesebb intro-nak tekinthető a következő évi hatalmas rendezvényehez, mely ÚJ IDŐPONTBAN, 2020. augusztus 13-16. között kerül megrendezésre és EXIT 2.0-nak neveztél el, ugyanis a  világhírű szerb fesztivál a 20. születésnapját ünnepli majd. (Az eredeti dátum a COVID-19 vírus miatt módosításra került!)

Az EXIT 2.0 elnevezés egy új kor kezdetére utal, amikor is a világ minden tájáról érkeznek majd a látogatóik „Love, Unity, Freedom, Revolution“ szellemben.

Az EXIT csapata készen áll, hogy újra megrendezze a legjobb fesztivált, mint ahogy eddig is minden évben megtette, hiszen minden évben szintet tudtak lépni. Ebben pedig a segítségre lesznek a töretlen lelkesedésű Fesztivállátogatók, a fellépő művészek, a szervezők és számtalan barát még.

Így tehát a gyönyörű középkori Péterváradi Erőd, ami a fesztivál helyszíne, újból a globális zenei élet fókuszába kerül majd, hiszen több mint 40 színpaddal, a jelen kor legnagyobb zenei sztárjaival, valamint az elmúlt 2 évtized legkiemelkedőbb előadásaival készülnek, olyanokkal, amik hozzájárultak ahhoz, hogy az EXIT azzá legyen, ami mostanra lett.

Contact us


info@partyajanlo.hu

+36 30 8354182


I acceptthe rules.