8736 parties - 6509 venues

Most parties in one place.


8736 parties
6509 venues

Most parties in one place.


Új fellépők a Strandon

Az idei fesztivál, az idei év minden szempontból más, mint a többi.
Van néhány olyan hírünk, melyekre már sajnos számítani lehetett, de kellemes meglepetésünk is bőven akad.

Fellépőink közül 4 sajnos törölte a teljes turnéját, így idén nem lesz velünk Ellie Goulding, a SUM41 és a Milky Chance. Jó hír azonban, hogy sikerült velük megállapodnunk a jövő évi STRAND Fesztiválra, így mindhárman pótolják az elmaradt koncertet! Rajtuk kívül Dj Fresh is törölte a teljes turnéját.

 
 
 
 
 
 
 
Jó hír, hogy a többi nemzetközi fellépőnk, mint Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig, illetve Wilkinson is megerősítette, hogy érkeznek Zamárdiba, illetve néhány új névvel is gazdagodott a fellépőlista.

Lost Frequencies, Alle Farben, Sikdope, Funtcase, Chime, Franky Nuts és Oliverse, valamint további 150 fellépő érkezik még hozzánk augusztusban. A részletes program mostantól a STRAND weboldalán olvasható, illetve újabb programok a következő napokban-hetekben még várhatóak.


 
 
 
 
 
 
 
Látjuk és érezzük - magunkon és rajtatok egyaránt - hogy nagyon várjuk az idei STRANDot, amikor végre együtt lehetünk: beszélgethetünk, koncertezhetünk, strandolhatunk. A korábbi éveknél is nagyobb az érdeklődés az idei STRAND Fesztivál iránt, ugyanakkor ebben az évben az is természetes, ha valaki meggondolja magát, és kihagyná az eseményt. Akár azért, mert elmarad egy koncert, amit nagyon várt, akár bármi más okból.

Nekünk az a legfontosabb, hogy ti megbízhassatok bennünk, ezért ezekre az esetekre több megoldással szolgálunk. Június 25-től július 9-ig lehetőséget biztosítunk, hogy a 2021-es fesztiválra cserélhessétek jegyeteket, 2020-ban másik napra cserélhessétek, vagy akár visszaválthassátok azt, bár reméljük nem az utóbbit választjátok! A részleteket a www.strandfesztival.com oldalon találjátok.

Nekünk TI vagytok a legfontosabbak!

STRAND csapat

Contact us


info@partyajanlo.hu

+36 30 8354182


I acceptthe rules.