7331 parties - 6462 venues

Most parties in one place.


7331 parties
6462 venues

Most parties in one place.


NAGYOT ROBBANTOTT A BUDAPESTI SZÓRAKOZÓHELYEK EGYIK CSILLAGA!

Megújult külsővel - de a megszokott helyen -, a Gellért-hegy lábánál újra megnyitja kapuit Buda legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a ROMKERT. A Döbrentei tér 9. szám alatt minden eddiginél magasabb és nagyobb befogadóképességű VIP karzatról teljes panoráma tárul majd elénk a fővárosra, a Dunán száguldozó uszályokra és a tánctéren mulató tömegre, miközben az ország legnevesebb lemezlovasainak a zenéire bulizunk napkeltéig.

Megújult külsővel - de a megszokott helyen -, a Gellért-hegy lábánál újra megnyitja kapuit Buda legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a ROMKERT. A Döbrentei tér 9. szám alatt minden eddiginél magasabb és nagyobb befogadóképességű VIP karzatról teljes panoráma tárul majd elénk a fővárosra, a Dunán száguldozó uszályokra és a tánctéren mulató tömegre, miközben az ország legnevesebb lemezlovasainak a zenéire bulizunk napkeltéig.A Nyugat-Európa legjobbjait idéző szórakozóhely friss lendülettel, és keddtől-szombatig tartó nyitvatartással várja majd vendégeit - így méltán mondhatjuk - ez ‘A nyár szórakozóhelye’. Nappal egy vízparti oázis, este egy, a dunai szellők által hűtött szuperklub testesül meg az elmúlt évek egyik legnagyobb vendéglátói vállalkozásában. A hetente megújuló, prémium programkínálatból bőven lesz lehetőségünk szemezgetni, mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb kikapcsolódási lehetőséget. Ami biztosan garantált, az az egyedülálló, négy dimenziós élményérzet!

Tartsatok velünk egy virtuális sétára a megújult Romkert területén, ahol az építésvezető és a tervező együtt mutatják majd be a folyamatosan épülő létesítmény összes rejtekhelyét! A sétát hamarosan megkezdjük, addig pedig tekintsétek meg az első látványterveket!

Contact us


info@partyajanlo.hu

+36 30 8354182


I acceptthe rules.