1163 party - 6411 venues

We are back. Most parties in one place.


1163 party
6411 venues

We are back. Most parties in one place.


Három kontinensre terjeszkedik az EXIT A sikergyáros Jonas Blue is fellép az idei újvidéki fesztiválon

Három kontinensre terjeszkedik az EXIT
A sikergyáros Jonas Blue is fellép az idei újvidéki fesztiválon

 

Újabb világsztárt jelentett be az újvidéki EXIT fesztivál. A korábbi sztársor mellé a napokban csatlakozott a brit slágergyáros Jonas Blue. A szervezők azt is bejelentették, hogy az EXIT most már nem csak a környező országokban van jelen, de átlépi a kontinens határait is, így Miamiban, Kínában valamint Bulgáriában is bővítik a márkához kötődő rendezvények és helyszínek sorát. Az idei EXIT fesztivál július 8-11 között várja a fesztiválozókat.

Jonas Blue, a brit dj-társadalom friss tehetsége egycsapásra került a szakma élmezőnyébe, legismertebb slágerei közt szerepel a Fast Car illetve a Perfect Strangers. Az előbbi mintegy 500 millió, az utóbbi lassan 700 milliós megtekintéssel dicsekedhet. A világsztár igent mondott a fesztivál szervezőinek, így egy újabb világsztárral egészült ki a - mások mellett - David Guetta, DJ Snake, Tyga, Paul Kalkbrenner, Paul van Dyk, illetve Honey Dijon, Asaf Avidan, a Sabaton, Nina Kraviz ès a Laibach alkotta sor.

A lineup mellett új tagokkal bővül az EXIT-kötődésű rendezvények családja is. Kínában, Henan tartomány névadó fővárosában nyílik a Changsha Exit Effinity nevű szórakzóhely, de a szervezők elmondása szerint ez csak a kezdete egy több lépcsőből (további klubokból és egy fesztivál indításából álló) kínai projektnek. A bolgár fesztiválozó közönség számára az EXIT mindig az egyik legfontosabb úticél volt, idén július végén pedig a bulgáriai Perla beach lesz a háromnapos SUNLAND by Exit fesztivál bázisa. Földkörüli fesztiválutazásunk harmadik állomása pedig az amerikai kontinens, ahol az EXIT együttműködik a világ egyik vezető klubjával, az elektronikus zene epicentrumának számító Space Miami-val. A floridai metropolisz központjában szervezett EXIT előbulin június 20-án a holland-szerb DJ, Satori lép fel.


A kedvezményes árú fesztiváljegyek gyorsan fogynak, limitált mennyiségben még elérhetők a https://festivaltravel.hu/webshop/event/EXIT20 oldalon

A rendezvényről további infók: exitfest.org.


Video link: https://youtu.be/2-tP1s1Dip0

Contact us


info@partyajanlo.hu

+36 30 8354182


I acceptthe rules.