9613 parties - 6509 venues

Most parties in one place.


9613 parties
6509 venues

Most parties in one place.


Waka - Budapest új underground szupersztárja

A partyajanlo.hu -nál folyton keressük a budapesti éjszakai élet új üdvöskéit, de az elmúlt 2 évben inkább zártak be a helyek mint hogy újakkal gazdagodtunk volna. Felüdülés volt facen rátalálni a Marriottal szemben horgonyzó Waka nevű új partyhajóra. 
Ismerkedésemet a Waka-val egy fergeteges minimal bulival kezdtem. A beatek a hajó tatton, háttérben buda fényei, kézben egy fini koktél... Budapestnek egy olyan oldalát ismerhettem meg amiről nem is sejtettem, hogy létezik. A személyzet nagyon kedves, a dohányzó rész a bejárat mellett kellemes, az emeleten van a bár és a tánctér, mely kellően tágas, hogy sokan kényelmesen elférjünk. Parkolni a Wakatól kb 100 méterre a rakparton található parkolóban lehet. Így pandémia után (benne?) különösen király, hogy félig nyitott és emiatt pont optimális a levegő áramlása is. A hely nyitottsága miatt védettségi igazolványt sem kérnek és azon kevés helyek közé tartozik ahol a hajnalba nyúló partyk már délután elkezdődnek.




Írhatnék szuperlatívuszokat a hangulatról, de szemérmesen maradjunk csak annyiban,  hogy ezt a helyet mindenkinek át kell élnie.




Waka bulijait az alábbi linken érheted el.
Facebook oldaluk: https://www.facebook.com/WAKA-Budapest-105959588405681/
Pontos címük:  1051. Bp, Jane Haining rakpart 8/a





Contact us


info@partyajanlo.hu

+36 30 8354182


I acceptthe rules.