14477 party - 6359 helyszín

Magyarország legnagyobb party keresője.
(...és sok más programé is... ;)


Blog:


Az év prémium bulija: A Kusetté Gatsby Night

Dávid - 2019-10-30

Novembertől indul Budapest legexkluzívabb bulisorozata, azaz a Kusetté Nights, ahol az igényes éjszakai szórakozásé a főszerep! Felkészültél?
Tovább >>>

A BDSM “Soros Györgye

https://queerlife.co - 2019-10-30

Novemberben negyedik alkalommal rendezik meg a magyar BDSM konferenciát, ahol neves külföldi szakemberek tanítják a közönséget a játékok szakszerű fogásaira, este pedig ki is lehet próbálni a napközben tanultakat.
Tovább >>>

Partyajánló Broadcast

PA - 2019-06-02
Tovább >>>

Táncok 12

PA - 2019-03-28

A folyosón Reed összetalálkozott az apjával. - Maddy fent van még? - kérdezte Edwin, átölelve a fia vállát. - Épp most beszéltem a direktorral. Úgy fest, ma telt ház lesz, sőt egész héten is. Szeretném Maddynek elújságolni a jó hírt. - Adj neki még egy kis időt! Gyakorol - mondta Reed zsebre dugva ökölbe szorított kezét. Erősen küzdött csalódottsága ellen. - Értem - válaszolt Edwin. Legalábbis sejtett valamit. - Gyere be ide egy percre! - intett az ügyelő irodája felé. Miután mindketten beléptek, Edwin magukra csukta az ajtót. - Régen mindig elmondtad nekem a gondjaidat, fiam.
Tovább >>>

Táncok 11

PA - 2019-03-21

Reednek ez volt a feltett szándéka. Valamikor a hosszú, vezetéssel töltött órák folyamán rájött, hogy ha megbízik Maddyben, s elhiszi neki, hogy őszintén viselkedik, beszél és érez, gyökeresen meg fog változni az élete. Csupán abban nem volt biztos, hogy a válaszokat is megkapja-e majd a kérdéseire.
Tovább >>>

Táncok 10

PA - 2019-03-18

- Menjünk inkább gyalog! Maddy lassított, és megkerült egy gödröt, majd rámosolygott Wandára. - Hová lett a kalandvágyad? - Elvesztettem egy mérfölddel ezelőtt, amikor belehajtottál az árokba.
Tovább >>>

Tánkkcok 9.

PA - 2019-03-11

- Az sem érdekel, ha szívműtétet terveztél be mára, el fogsz menni a partira, és kész! Maddy öltözködés közben válaszolt: - Wanda, mi bajod van? - Nekem semmi. - Wanda áthúzta a fején Maddy „ezerszemű” pulóverét, majd a tükörben tanulmányozni kezdte az eredményt. - Hazamégy, felveszel egy csinos ruhát, és elmégy a partira!
Tovább >>>

Táncok 8

PA - 2019-03-05

A hallból egy lámpa fénye vetült keskeny sávban a hálószoba szőnyegére. A szoba többi része homályba veszett, és maga volt a titokzatosság. A zene szólt tovább, bár a két szerelmes alig hallotta, amint megálltak a szoba közepén, hogy megérintsék egymást. Maddy már oly régen vágyott arra, hogy ilyennek lássa Reed szemét,
Tovább >>>

Táncok 7.

PA - 2019-03-01

Maddy akkor is épp Reedre gondolt, amikor kinyitotta a lakása ajtaját. Ez persze nem volt meglepő, hisz ezt tette egész nap, mígnem erőnek erejével kellett kényszerítenie magát, hogy Mary Howard szerepére összpontosítson. Már csak három hét volt hátra a philadelphiai bemutatóig, s nem engedhette meg magának, hogy folyton a Reeddel kapcsolatos „mi van, ha” vagy „akkor hogyan” járjon az eszében.
Tovább >>>

Táncok 6.

PA - 2019-02-28

A felszínen pontosan olyan könnyűnek látszott minden, ahogy Maddy ígérte. Moziba jártak, és valahányszor az időbeosztásuk, no meg az időjárás megengedte, együtt ebédeltek a parkban. Az egyik nyugodt vasárnap délutánt egy múzeumban kóborolva töltötték, bár jobban érdekelte őket a másik, mint a kiállítás. Ha Reed nem ismerte volna magát eléggé, kezdte volna azt gondolni, hogy egy románc küszöbén áll. Csakhogy ő nem hitt a szerelemben.
Tovább >>>

Táncok 5.

PA - 2019-02-27

Maddy a színpad bal oldalán állt, és várta Wanda végszavát. Nem ült a széksorokban közönség, de a színház nem volt üres. A többi táncos is elfoglalta a helyét a színpadon, Macke pedig előttük állt készen arra, hogy ízekre szedje minden mozdulatukat. Aztán ott volt még az ügyelő, a fővilágosító, az asszisztenseik, a zongorakísérő az idegesen mellette álldogáló zeneszerzővel, meg a sok technikus, no és aki az egész munkát összehangolta: a rendező.
Tovább >>>

Táncok 4.

PA - 2019-02-04

Reed komolyan eltűnődött, vajon a lány varázslatot bocsátott-e rá. Maddy O’Hurley nem úgy festett, mint ahogyan az emberek általában a boszorkányt elképzelik, Reed mégsem tudott más ésszerű magyarázatot arra, hogy ezen a párás péntek estén a Rockefeller Center körül őgyeleg. Inkább otthon kellene ülnie egy csendben elköltött vacsora mellett, majd belemerülni abba a rengeteg papírmunkába, amely a táskájában lapul.
Tovább >>>

Táncok 3.

PA - 2019-01-17

Maddy a többi táncossal egy sorban, a korlát mellett melegítette be az izmait. A tánctanár egyenként kiáltotta a pozíciókat: plié, tendu, attitude. A lábak, testek, karok engedelmeskedtek, vég nélkül ismételve a mozdulatokat.
Tovább >>>

Táncok 2.

PA - 2019-01-10

Majdnem egy hét telt el, mire Reednek sikerült elfoglaltságai közé beiktatnia egy újabb próbatermi látogatást. A várhatóan jó üzlet érdekeivel igyekezett igazolni önmaga előtt ezt a második helyszíni tájékozódást, de maga is tudta, hogy ez csak kifogás. Ezelőtt sosem akart közvetlenül belebonyolódni egy darab színrevitelébe, tökéletesen megelégedett a producerrel és a könyvelőkkel való megbeszélésekkel. Többet mondtak neki a mérlegek, a főkönyv és a számoszlopok, mint egy öreg épület jellegzetes zajai és illatai. Ugyanakkor sosem árt alaposabban meggyőződni egy befektetés hasznosságáról, főleg ha ebbe a befektetésbe beletartozik egy furcsa, eleven mosolyú nőszemély is.
Tovább >>>

Táncok 1.

PA - 2019-01-03

Öt, hat, hét, nyolc! Huszonnégy láb koppant egyszerre a padlón nagy visszhangot keltve, tizenkét karcsú test lendült a magasba és ért földet ugyanarra az ütemre. Tükrök sokszorozták meg alakjukat a próbaterem mentén. Karok lendültek egyetlen jelre, lábak emelkedtek, arcok fordultak büszkén felfelé, majd vissza, mélyen meghajolva.
Tovább >>>

Táncok ELŐHANG

PA - 2019-01-01

Az ebédidő már elmúlt, a koktélozáshoz még korán volt, így éppen üresen ásítozott a klub. A padló karcos, bár tiszta, a falakon is csak kissé szürkült meg a festék a cigarettafüsttől. A helyiséget az italok, az áporodott parfüm és az állott kávé jellegzetes szagegyvelege töltötte be. Bizonyos emberek számára mindez legalább annyira otthonos volt, mint másoknak egy puha párnákkal zsúfolt kanapé a nagyszoba kandallója előtt. Az O’Hurley családnak mindenesetre ott volt az otthona, ahol a közönsége.
Tovább >>>

Lépj kapcsolatba velünk


info@partyajanlo.hu

+36 30 8354182


Elfogadom az ASZF-t.